Sök efter:
 

Lediga jobb i Saltvik

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Saltvik just nu. Lycka till!

Djurskötare, mjölkproduktion


Tomtens Mjölk AB bedriver mjölkproduktion med mjölkrobotar i ett nytt modernt stall. Har även tillhörande växtodling med fokus på foderproduktion med egen maskinpark. Utför även viss legokörning.

Vi söker djurskötare till mjölkproduktion. Vi har 2 Lely mjölkrobotar med 140 årskor + rekrytering. Söker dig som har ett genuint intresse för kor och sätter stort värde i att utföra ett gott arbete. Datorvana krävs och viljan att lära nytt och utvecklas. Önskvärt att kunna utföra lättare typer av maskinkörning. Erfarenhet från tidigare djurskötsel är meriterande. Helgarbete är nödvändigt.

Publicerades 09.04.2018

» Mer information


Gästhamnspersonal


Hamnsundet kiosk och gästhamn söker en MEDARBETARE till sommaren 2018.Hamnen består av ca 20 båtplatser och en kiosk med veranda, även kallad Sandras Veranda. Vi har B-rättigheter, liten servering och försäljning av livsmedel. Vi erbjuder ett varierande, naturnära arbete vid norra Ålands vackra skärgård.


Arbetsuppgifterna består främst av kassa och servering, men även städning av serviceutrymmen. Arbetsschema görs efter öppethållningstiderna kl. 12-21, dock oftast vardagar. Vi söker någon som är över 18 år. Serveringspass är önskvärt, men inget krav.

Publicerades 09.04.2018

» Mer information


Kock


Saltviks kommun söker KOCK, 50 %.Vi söker Dig som är kock och vill laga god och näringsrik mat till boende på Sunnanberg vårdhem samt till hemservicens klienter. Du är stationerad på Sunnanberg vårdhems kök.

Arbetet är periodarbete. Anställningen inleds med prövotid. Hygienpass krävs. Behörighetskrav: kockutbildning.

Publicerades 16.04.2018

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker NÄRVÅRDARE (registrerade i Valvira) för både längre vikariat samt inhopp med placering på institutionsboendet Sunnanberg vårdhem.

Publicerades 01.08.2017

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker sommarvikarier. Vi söker i första hand NÄRVÅRDARE men även andra lämpliga personer med erfarenhet av vård och omsorg kan komma i fråga.

Publicerades 18.01.2018

» Mer information


Sjukskötare


Saltviks kommun söker två SJUKSKÖTARE, 100%.Som sjukskötare planerar, utvecklar, förverkligar och utvärderar du omvårdnaden på Sunnanberg vårdhem och verkar som sakkunnig i frågor som rör vårdarbetet.Vi söker Dig som är utbildad sjukskötare, med yrkeshögskoleexamen inom social- och hälsovårdsområdet eller tidigare examen på institutnivå inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Arbetet är periodarbete. Anställningen inleds med prövotid.

Publicerades 16.04.2018

» Mer information


Sysselsättningshandledare


Saltviks kommun söker SYSSELSÄTTNINGSHANDLEDARE, 75%.Vi söker Dig som är en ansvarstagande person som trivs med att jobba inom äldreomsorgen. Du är flexibel och kan ta egna initiativ till att utveckla innehållet i verksamheten. Målsättningen är att ge de boende på Sunnanberg vårdhem livskvalité och en meningsfull tillvaro. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp.


Arbetet är periodarbete. Anställningen inleds med prövotid.

Behörighetskrav: närvårdare eller annan lämplig utbildning på minst institutnivå.

Publicerades 16.04.2018

» Mer information