Sök efter:
 

Lediga jobb i Saltvik

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Saltvik just nu. Lycka till!

Barnträdgårdslärare

Saltviks kommun söker vikarierande BARNTRÄDGÅRDSLÄRARE med placering vid daghemmet Skogsgläntan.

Publicerades 08.02.2018

» Mer information


Butiksbiträde


Orkla Confectionery & Snacks Finland är en inhemsk producent av läckerheter och samtidigt en del av den större Orkla-koncernen. Bolaget har skapats genom att sammanföra Finlands första producent av potatischips, det vill säga Chips Ab och Finlands näst största tillverkare av sötsaker Oy Panda Ab. Utöver Pandas godis och Taffels snacks är vi bolaget även känt för Oolannin frysvaror och Kantolan kex. Bolaget har en produktionsanläggning i Haraldsby på Åland.Till vår Taffel Factory Shop söker vi BUTIKSBITRÄDE.Arbetet innebär kassa- och butiksarbete i vår Taffel Factory Shop. Som person är du glad, serviceinriktad och ordningsam som tycker om att sälja snacks och godis.

Tjänsten är tidsbunden mellan 1.4.2018 och 30.9.2018. Tjänsten innebär skiftesarbete där man även får vara beredd att jobba en del helger.

Publicerades 23.02.2018

» Mer information


Guider/Butiksbiträden


Orkla Confectionery & Snacks Finland är en inhemsk producent av läckerheter och samtidigt en del av den större Orkla-koncernen. Bolaget har skapats genom att sammanföra Finlands första producent av potatischips, det vill säga Chips Ab och Finlands näst största tillverkare av sötsaker Oy Panda Ab. Utöver Pandas godis och Taffels snacks är vi bolaget även känt för Oolannin frysvaror och Kantolan kex. Bolaget har en produktionsanläggning i Haraldsby på Åland.Till vår Taffel Factory Shop söker vi 2 st GUIDER / BUTIKSBITRÄDENArbetet kombineras med att sköta guidningar för de grupper som besöker vår fabrik och att jobba som butiksbiträde. Tjänsterna är tidsbundna mellan 1.5.2018 och 31.8.2018 och förutsätter att du behärskar svenska och finska i tal och skrift.

Tjänsterna innebär skiftesarbete där man även får vara beredd att jobba en del helger.

Publicerades 23.02.2018

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker NÄRVÅRDARE (registrerade i Valvira) för både längre vikariat samt inhopp med placering på institutionsboendet Sunnanberg vårdhem.

Publicerades 01.08.2017

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker sommarvikarier. Vi söker i första hand NÄRVÅRDARE men även andra lämpliga personer med erfarenhet av vård och omsorg kan komma i fråga.

Publicerades 18.01.2018

» Mer information