Sök efter:
 

När du vill äta gott i goda vänners lag

Michael Björklund är ett namn de flesta känner till. Han är en av Nordens mest kända kockar och bekant från TV-program som Strömsö och Skärgårdstugg. Dessutom har han blivit vald till Årets kock både i Finland och i Sverige.

Michael är född och uppvuxen i Saltvik. Redan med modersmjölken vaknade intresset för matlagning.

Idag har Michael öppnat en källarkrog som han driver tillsammans med sin familj. Restaurangen heter Lillgårds och är belägen vid Michaels föräldrahem, på den bördiga Hagaslätten. Källarkrogen har en matsal och en vinkällare där ni kan sitta och äta i skenet av levande ljus.

Lillgårds är den perfekta platsen att samla släkt och vänner på. I källarkrogen finns plats för upp till 40 personer. Och bäst av allt – ni har stället helt för er själva.

Vill du äta på Lillgårds?

Tag då kontakt med Michael. Han skräddarsyr meny och viner enligt dina önskemål. Du behöver dock förhandsboka. Kontakta Lillgårds senast en vecka innan du önskar komma dit.

Matlagningskurser

Tänk dig att få laga gourmetmat med ingen mindre än kändiskocken Michael Björklund som lärare! På Lillgårds får du en garanterat trevlig och lärorik kväll med god mat och dryck. Upplägget passar grupper på upp till 15 personer.

Catering

Skall du ställa till med fest? Michael med familj hjälper gärna till med catering för upp till 500 gäster. Förutom maten ordnar de allt från stolar till orkester. Det enda du själv behöver göra är att boka en lokal.

Kontaktuppgifter
Alandia Gourmet, Lillgårds
Mobil, Michael, kök: +358-(0)457-57 48 118
E-post:  micke@smakbyn.ax

Mobil, Jenny, bokningar: +358-(0)40-53 16 050
E-post: jenny@smakbyn.ax