Saltviks kommunkansli ser helst att besök förbokas.

Med anledning av ökad smittspridning betjänar vi helst på distans. Vi uppmanar till att boka eventuella besök i förväg och vi hjälper gärna till via telefon och e-post. Post och ansökningshandlingar kan lämnas i brevlådan vid huvudingången under kontorstid och övrig tid i brevlåda vid infarten till kommunkansliet. Ni når tjänstemännen på e-post och telefon som vanligt. 

Uthyrning av idrottshallar och fritids-/hobbyverksamhet

I enlighet med Ålands landskapsregerings beslut (79 S3) 6.5.2021 gäller följande rekommendationer:
Hobby- och fritidsverksamhet för vuxna i kommunens idrottshallar tillåts för upp till 20 personer (50 personer om man följer landskapsregieringens anvisning om förhindrande av coronasmitta) under perioden 6.5-20.5.2021. Detta betyder att vi i Saltvik har fritidsaktiviteter både inne och ute för barn och ungdomar samt att det går att boka träningstider i våra hallar.

Hyreslägenheter

Saltviks kommun har 61 lägenheter för uthyrning, från ett rum och kokvrå till tre rum och kök. På kartan kan du se på vilka platser kommunens lägenheter finns.
 

Är du intresserad av att hyra bostad i Saltvik? Fyll då i en bostadsansökningsblankett. Blanketten kan du hämta från kommunkansliet eller skriva ut via länken här nedan.  
Skicka eller lämna in den ifyllda blanketten till Saltviks kommun, Lillängs 14, 22 320 Ödkarby.
Ansökan är i kraft i sex månader.

Saltviks kommuns hyreslägenheter

På kartan finns kommunens hyreslägenheter utmarkerade.

Publicerad 26.2.2020
Uppdaterad 24.4.2020