Saltviks kommunkansli ser helst att besök förbokas.

Med anledning av ökad smittspridning betjänar vi helst på distans. Vi uppmanar till att boka eventuella besök i förväg och vi hjälper gärna till via telefon och e-post. Post och ansökningshandlingar kan lämnas i brevlådan vid huvudingången under kontorstid och övrig tid i brevlåda vid infarten till kommunkansliet. Ni når tjänstemännen på e-post och telefon som vanligt. 

Uthyrning av idrottshallar och fritids-/hobbyverksamhet

I enlighet med Ålands landskapsregerings beslut (64 S3) 8.4.2021 gäller följande rekommendationer:
Hobby- och fritidsverksamhet för vuxna i kommunens idrottshallar tillåts för upp till 10 personer under perioden 29.3-25.4.2021. Detta betyder att vi i Saltvik har fritidsaktiviteter både inne och ute för barn och ungdomar samt att det går att boka träningstider i våra hallar.

Aktiviteter för årskurs 7 - 9

Fritidsledarna på norra Åland samarbetar kring aktiviteter som riktar sig till högstadieelever och en av oss finns alltid på plats och hjälper till. I programmet ingår aktiviteter som styrketräning och simning.

Ungdomsgården i Godby

Norra Åland har en gemensam ungdomsgård, den ligger i Godby. Den håller öppet eftermiddagar och kvällar, onsdag – fredag. Någon av fritidsledarna är alltid på plats.

 

Publicerad 24.2.2020
Uppdaterad 30.3.2021